Evenement

Grootste openluchtbioscoop Europa in Apeldoorn

Georganiseerd door Accres in samenwerking met Vue

Grootste openluchtbioscoop Europa Apeldoorn

Apeldoorn,
Deze zomer vindt het Vue Openlucht Filmfestival weer plaats in Apeldoorn, georganiseerd door Accres in samenwerking met Vue. Van 12 tot en met 20 augustus 2022 kunnen filmliefhebbers op de Apeldoornse Veluwe in het Stadspark Berg & Bos genieten van een film naar keuze op het grootste openluchtscherm van Europa. 

Natuurgebied

Grenzend aan de Kroondomeinen van Paleis het Loo ligt het natuurgebied Stadspark Berg & Bos. In deze groene setting kunnen filmliefebbers een avond beleven met een divers filmaanbod, onder het genot van een hapje en een drankje. Naast de nieuwste films van het moment zoals Elvis en Top Gun: Maverick, worden er ook klassiekers gedraaid, waaronder Harry Potter en de Steen der Wijzen. “We zijn heel blij dat we eindelijk weer het Vue Openlucht Filmfestival kunnen organiseren. Samen met de filmdistributeurs hebben we een mooi filmprogramma opgezet met een Ladies Night, voorpremière en een film voor iedere bezoeker.”, aldus Rosalie Moorman van Vue Cinemas. Er is ruimte voor 1500 bezoekers per avond, met 1000 zitplekken in de buitenlucht en een overdekte tribune met 500 zitplaatsen.

Twee jaar wachten

Na twee jaar wachten kan het Vue Openlucht Filmfestival eindelijk weer plaatsvinden. “Voor veel Apeldoorners is het Openlucht Filmfestival een begrip en iets om elke zomer naar uit te kijken. We zijn dan ook ontzettend blij dat het Openlucht Filmfestival weer terug is en dat we net als eerdere edities weer een bijdrage mogen leveren aan dit mooie festival.”, aldus Gerard Mulder van Altios Cloud Experts.

Unieke ambiance

Het Vue Openlucht Filmfestival wordt mede mogelijk gemaakt door Apeldoorn Partners, Dijkgraaf B.V., Altios Cloud Experts en vele anderen. “De unieke ambiance van het Openlucht Filmfestival op de prachtige locatie van Stadspark Berg & Bos maakt dat dit een topevenement voor Apeldoorn is waar Dijkgraaf, alles voor de perfecte werkplek, zich graag aan verbindt. Ontzettend fijn dat wij op deze manier in de samenwerking met Accres onze bijdrage aan maatschappelijk Apeldoorn kunnen leveren.”, aldus Henk en Niel Dijkgraaf van Dijkgraaf B.V.

 

Vorig bericht Bouw 'Lentelijn' Nijmegen van start
Volgend artikel Van Geleuken Infra en de Biggelaar Groep slaan handen ineen

Nu op WijGelderland