Infra

Werkzaamheden ingang bebouwde kom noordkant Beekbergen (N788)

Provincie Gelderland voert tussen 7 november en 2 december 2022 werkzaamheden uit aan N788 bij Beekbergen

Beekbergen,
Provincie Gelderland voert tussen 7 november en 2 december 2022 werkzaamheden uit aan de N788 bij Beekbergen. De ingang van de bebouwde kom aan de noordkant van Beekbergen wordt aangepast, zodat de komgrens verschuift richting De Els.

Daarnaast wordt de bushalte Hagenbrug (richting Apeldoorn) aangepast, zodat het (vracht)verkeer beter een stoppende bus kan passeren. Ook vernieuwt provincie Gelderland het asfalt. De Arnhemseweg tussen De Els en de Hagenweg wordt hiervoor tijdelijk afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid door middel van bebording langs de weg.

Doorgaand verkeer omgeleid

In verband met de werkzaamheden sluit provincie Gelderland de Arnhemseweg tussen De Els en de Hagenweg af van 7 november tot 2 december. Doorgaand verkeer wordt omgeleid door middel van bebording langs de weg.

Openbaar vervoer

Bushaltes De Smittenberg richting Apeldoorn en Hagenbrug (beide richtingen) zijn tijdens de werkzaamheden buiten gebruik. In overleg met bus vervoerder Keolis is de busroute gesplitst om opstoppingen te voorkomen. Voor bushalte De Smittenberg richting Apeldoorn wordt een tijdelijke bushalte in de Engelanderweg gerealiseerd ter hoogte van huisnummer 3.

Bereikbaarheid en fietsers

Fietsers kunnen gebruik blijven maken van de route. Bij reparatiewerkzaamheden aan het fietspad worden fietsers ter plaatse naar het fietspad aan de andere zijde geleid.

Samen overlast verminderen

Bij het werken aan de weg doet de provincie er alles aan om de overlast zo min mogelijk te laten zijn. Maar hinder is niet te vermijden. De periodes van afsluitingen en het gebruik van omleidingsroutes houden we zo kort mogelijk. Met als resultaat een mooie nieuwe weg met verkeer dat vlot en veilig doorstroomt. Provincie Gelderland roept weggebruikers op om zich aan de omleidingsroutes te houden, geen sluiproutes te gebruiken, aanwijzingen op borden én van verkeersregelaars op te volgen, zich aan de maximum snelheid te houden en op te letten met fietsers (schoolgaande jeugd) en wandelaars. Zou houden we rekening met elkaar én werken we samen aan veilig verkeer.

Meer informatie

Alle informatie over de werkzaamheden en de omleidingen is te vinden op https://www.gelderland.nl/wegwerkzaamheden/n788.

Vorig bericht 19 sollicitanten voor burgemeestersambt in gemeente Barneveld
Volgend artikel Start duurzame behandeling restwater Papierfabriek Doetinchem

Nu op WijGelderland