Tip de redactie van WIJGELDERLAND

Mail ons op redactie@WijGelderland.nl

Over WIJ
WijGelderland.nl is hét toonaangevende platform voor ondernemend Brabant. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert dit dashboard de Brabantse ondernemer om nog succesvoller te kunnen ondernemen. WijGelderland is van en voor Brabantse ondernemers. Want, ondernemen doe je niet alleen.

WijGelderlandOnline
Bezoek WijGelderland.nl als het u uitkomt. 24 uur per dag vindt u hier het laatste ondernemersnieuws, achtergronden, investeringen, jaarrekeningen, innovaties, prijzen, succesverhalen en persberichten. En bereik jaarlijks 600.000 bezoekers met uw nieuws.

WijGelderlandNieuwsbrief
Ontvang van maandag tot en met vrijdag om 06:30 uur het actuele Gelderlandse ondernemersnieuws in hun mailbox. En bereik 7.500 zakelijke abonnees met uw nieuws.

WijGelderlandEvents
Ontmoet andere Brabantse ondernemers tijdens een van de events van de WijBusinessclub of bijeenkomsten die WijEvents voor u organiseert. Laat u inspireren, maar ook vooral in contact brengen. Want een goed netwerk is een van de sleutels tot succes.

WijAcademy
Als ondernemer wilt u bijblijven. Volg daarom een van de workshops, trainingen of cursussen van WijAcademy. Van zakelijk bloggen tot een mediatraining op maat. Onze experts delen hun kennis en expertise met ondernemend Nederland.

WijGelderlandTV
Zoals een goed ondernemer betaamt is ambitie een belangrijke eigenschap. Met WijGelderlandTV spreken wij onze ambitie uit om op termijn u ook audiovisueel te informeren, inspireren en verbinden.

Wie zijn Wij?
WBN (WIJ Business Nieuws) is de uitgever van deze WIJ site en heeft een WIJ voor elke provincie in Nederland met ondernemersnieuws.

Mail ons
redactie@WijGelderland.nl of bel 085-0718384