Retail

Apeldoornse wethouder viert feest met vijf jarig Gelderse HappySoaps 

Beste startup van Gelderland

Apeldoornse wethouder viert feest met vijf jarig Gelderse HappySoaps 

Foto: HappySoaps

Apeldoorn,
Afgelopen vrijdag heeft de Apeldoornse wethouder van Veluwe, Klimaat en Energie, Danny Huizer het vijf jarig jubileum gevierd van HappySoaps.

Beste startup van Gelderland

De beste Startup van Gelderland uit 2022 behoort tot een van de meest uitdagende, innovatieve en snelgroeiende bedrijven van Nederland. Het grootste 100% plasticvrije verzorgingsmerk met regionale roots in Hall en Apeldoorn, is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler. Door HappySoaps zijn er vorig jaar meer dan vijf miljoen plastic flessen bespaard. Het merk heeft de ambitie om binnen enkele jaren ruim 50 miljoen plastic flessen per jaar te gaan besparen!

Gelukkige zeepjes

In juni 2019 lanceerden Marcel en Marco Koers hun innovatieve bedrijf, HappySoaps. Dit Nederlandse merk richt zich volledig op het produceren van 100% plasticvrije en milieuvriendelijke cosmetische producten. Met een breed assortiment, waaronder Shampoo Bars, Body Bars en scheerzeep, biedt HappySoaps een duurzaam alternatief voor de traditionele, plastic verpakte cosmetica. De oprichters hopen met hun producten niet alleen bij te dragen aan een schonere planeet, maar ook consumenten bewuster te maken van de impact van hun dagelijkse verzorgingsproducten.

Vorig bericht Proef circulair asfalteren met Asphalt Recycling Train
Volgend artikel 12 faillissementen in Gelderland

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijGelderland