glasvezel

Bedrijventerreinen krijgen glasvezel in Dodewaard

Bedrijventerreinen Bonegraaf en ’t Panhuis krijgen glasveze gratis aansluitingen beschikbaar.

Bedrijventerreinen krijgen glasvezel van Glaspoort in Dodewaard

Dodewaard,
Bedrijventerreinen Bonegraaf en ’t Panhuis krijgen een glasvezelnetwerk dankzij
Glaspoort. In totaal wordt 10 kilometer gegraven en wordt 76 kilometer aan glasvezel uitgerold om de bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat ondernemers in deze gebieden kunnen profiteren van snel en betrouwbaar internet, wat essentieel is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering.

De verwachting is dat in het tweede kwartaal wordt gestart met de aanleg. Dit is goed nieuws voor de ondernemers in dit gebied, omdat zij binnenkort ook kunnen profiteren van de voordelen van
glasvezelinternet. Glaspoort levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de gemeente Neder-Betuwe door de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit stimuleert niet alleen de lokale economie, maar draagt ook bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort

Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien ondernemers meteen gebruik willen maken van hun
glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Op de website van Glaspoort staat een overzicht van alle serviceproviders, waaronder PlinQ, KPN en Odido.

Vorig bericht Deze bedrijven zijn recent failliet verklaard in Gelderland
Volgend artikel Nieuwe TOKO in Arnhem

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijGelderland