Overname

EK Retail voegt Garage en Slater toe aan de portfolio EK Fashion

EK Retail neemt MJL Investments over

EK Retail voegt Garage en Slater toe aan de portfolio EK Fashion

HOEVELAKEN ,
EK Retail, inkooporganisatie, marketingorganisatie en competentienetwerk voor 4.000 retailers, kondigt de overname aan van MJL Investments, de kracht achter de gerenommeerde merken Garage en Slater. Deze overname markeert een significante stap in de strategische uitbreiding van de merken, zowel nationaal als internationaal. 
Joël Menco, oprichter van MJL Investments, heeft besloten zijn onderneming over te dragen. “EK Fashion is de ideale partij om de merken die ik heb opgebouwd, Garage en Slater, verder uit te bouwen. Met hun expertise en uitgebreide netwerk ben ik ervan overtuigd dat de merken nationaal en internationaal zullen floreren. Deze verkoop waarborgt bovendien de continuïteit van het productieproces en de verkoop,” aldus Joël Menco.

Garage en Slater

Garage en Slater, respectievelijk gepositioneerd in jeanswinkels en herenmodewinkels, genieten een sterke marktpositie met samen 750 verkooppunten. EK Retail ziet deze overname als een strategische investering om het potentieel van MJL Investments verder te ontwikkelen. Met een bewezen staat van dienst, onder andere door het succes van het merk Babyface, is EK Retail uitstekend gepositioneerd om de merken van MJL Investments zowel nationaal als internationaal uit te bouwen met name in West-Europa en de Scandinavische landen.

Jan Bongers, directeur van EK Fashion, een strategisch bedrijfsonderdeel van EK Retail, benadrukt de synergie van deze overname: “De samenwerking tussen EK Fashion en MJL Investments gaat ver terug. Deze overname brengt niet alleen onze langdurige relatie tot een hoogtepunt, maar verrijkt onze organisatie ook met waardevolle kennis en ervaring. Met deze stap zijn we nog beter in staat om onze huidige en toekomstige klanten te bedienen in de niche markt van ondermode.”

Vorig bericht Lidl Ulft heropent woensdag
Volgend artikel Nieuw locker concept Korenmarkt Arnhem

Nu op WijGelderland