AI

Nijmeegse ondernemers organiseren AI-Event

Event voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in toepassing van AI in bedrijfsleven

Nijmeegse ondernemers organiseren AI-Event
Nijmegen,
Terwijl recente cijfers een afname in het gebruik van AI-tools laten zien, hebben vier Nijmeegse ondernemers juist de kracht en de voordelen van artificiële intelligentie (AI) ontdekt. Afgelopen jaar hebben zij AI ingezet om een groot deel van hun bedrijfsprocessen te verbeteren en te automatiseren. Om andere ondernemers in de regio ook de voordelen van AI te laten ervaren, organiseren zij een kosteloos event in De Splendorfabriek in Nijmegen, op dinsdagavond 10 oktober.

AI in het bedrijfsleven

Het event is bedoeld voor ondernemers, professionals en iedereen die geïnteresseerd is in de toepassing van AI in het bedrijfsleven. “Of het nu gaat om data analyseren, routinematig werk te automatiseren of concept berichtgeving op te stellen, AI kan professionals een hoop werk uit handen nemen. Daardoor houd je tijd over voor de zaken waar jij je het liefst op richt”, aldus de organisatoren. “Ondanks dat AI volop onderwerp van gesprek is, is het voor veel organisaties ook een ver-van-hun-bed-show. Wij zijn enthousiast: voor ons betekenen deze tools echt een transformatie van onze werkdagen.”

Praktische toepassing van artificiële intelligentie

De avond staat in het teken van presentaties, praktijkvoorbeelden en interactieve sessies, waarbij deelnemers kunnen leren hoe zij AI in hun bedrijven kunnen toepassen. De organisatoren van dit event hebben alle vier een bedrijf in Nijmegen en werken in uiteenlopende branches. Het gaat om Byron Eekhout, Milan Stegeman, Max Branbergen en Wout Roosjen.

Inspiratie

Het hoofddoel van dit event is om de kennis over en het gebruik van AI in de regio Nijmegen te vergroten. De organisatoren hopen dat de deelnemers geïnspireerd raken en de opgedane kennis zullen gebruiken om hun bedrijven en organisaties te innoveren en optimaliseren.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden via https://aiteam.nl/aanmelden/. Het event vindt plaats op 10 oktober 2023 van 19:30 tot 22:00 in De Splendorfabriek 198 in Nijmegen.

Vorig bericht Vitakraft huurt ca. 1.000 m² aan de Velperweg in Arnhem
Volgend artikel Glaspoort onderzoekt mogelijkheden voor aanleg glasvezel op Bijsterhuizen, Bijsterhuizen II en Bijs

Nu op WijGelderland