Werkzaamheden

Wegwerkzaamheden N792 Vaassen – Twello

Provincie Gelderland voert van maandag 18 september tot en met vrijdag 15 december 2023 groot onderhoud

Wegwerkzaamheden N792 Vaassen - Twello

Provincie Gelderland voert van maandag 18 september tot en met vrijdag 15 december 2023 groot onderhoud uit aan de N792 tussen Vaassen en de rotonde N344. De weg wordt veranderd omdat de maximale snelheid 60km wordt.

Het asfalt inclusief de fietsstroken wordt vervangen. Op de afrit van en naar de A50 komen drempels zodat automobilisten snelheid verminderen. Tijdens de werkzaamheden is het nodig om de weg af te sluiten voor doorgaand verkeer. Daarom wordt het werk in gedeelten uitgevoerd. Informatie is te vinden via een gratis BouwApp en de digitale informatieborden

Dagelijks op de hoogte blijven van de werkzaamheden

Aannemer Schagen Infra voert de werkzaamheden uit en informeert omwonenden en bedrijven over hun bereikbaarheid. Met de BouwApp van de aannemer kan iedereen op de hoogte blijven van de werkzaamheden, de planning en de te verwachten hinder. Deze app is gratis en eenvoudig te downloaden in de Appstore of Google Play onder ‘Schagen Infra’. Selecteer daarin N792 Vaassen – Twello.

Fasen

 • Bebouwde kom Terwolde
  Afsluiting: maandag 18 september tot en met vrijdag 6 oktober 2023.
  Aansluiting met de A50
  Afsluiting: 22 tot en met 25 september 2023.
 • Rotonde Middendijk tot Terwolde
  Afsluiting: maandag 9 oktober tot en met vrijdag 13 oktober 2023.
 • Veluwsedijk tot Middendijk
  Afsluiting: maandag 16 oktober tot en met vrijdag 27 oktober 2023.
 • Twelloseweg tussen de Wijkseweg en de Rijksstraatweg N344
  Verkeershinder: maandag 30 oktober tot en met vrijdag 4 november 2023.

Omleidingen auto

Het doorgaande verkeer tussen Epe en Deventer wordt omgeleid via de A50 en A1. Lokaal verkeer van en naar Terwolde en het buitengebied (Vaassen, Oene Nijbroek, Teuge en Twello) wordt via omliggende wegen omgeleid. De omleidingen staan tijdig met borden aangegeven.

Fietsers en voetgangers

Fietsers en voetgangers in de bebouwde kom van Terwolde worden om de werkzaamheden heen geleid. Waar dit niet mogelijk is, mogen fietsers met de fiets aan de hand langs de werkzaamheden. Buiten de bebouwde kom Terwolde zijn er geen werkzaamheden waar de fietsers hinder van hebben.

Afsluiting oprit A50

In het weekend van vrijdag 22 september 20.00 uur tot en met maandag 25 september 2023 om 5.00 uur worden werkzaamheden uitgevoerd aan de aansluiting van de N792 aan de A50. Tijdens de werkzaamheden is het nodig de afrit 26 Vaassen van de A50 aan beide kanten van de snelweg af te sluiten. Verkeer wordt omgeleid via afrit 25 Apeldoorn-Noord of afrit 27 Epe. De omleidingen staan aangegeven met borden.

Samenwerken overlast verminderen

Bij het werken aan de weg doet de provincie er alles aan om de overlast te beperken. Maar hinder is niet te vermijden. De provincie roept weggebruikers op om zich aan de omleidingsroutes te houden en geen sluiproutes te nemen. Dat is in het belang van de veiligheid van iedereen en het voorkomt hinder en overlast aan de omwonenden. Bij werkzaamheden is het ook belangrijk om meer nog dan gebruikelijk rekening te houden met elkaar. Vooral met fietsers en voetgangers. Bij werkzaamheden moeten mensen afwijken van vaste routines en bekende routes en dat beïnvloedt het rijgedrag.

Vorig bericht Glaspoort onderzoekt mogelijkheden voor aanleg glasvezel op Bijsterhuizen, Bijsterhuizen II en Bijs
Volgend artikel Gebrek aan kennis over Garanties van Oorsprong (GvO's) remt duurzame energiegroei

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijGelderland