Buitenland

HappySoaps start na Zweden op de Deense cosmetica markt

In Denemarken wordt gestart met meer dan 75 verschillende producten

HappySoaps start na Zweden op Deens cosmeticamarkt

Apeldoorn,
HappySoaps, het grootste 100% plasticvrije verzorgingsmerk van Nederland, is vanaf vandaag beschikbaar op de Deense markt. Naast Nederland, Vlaams België en Zweden is dit het vierde land waar de plasticvrije verzorgingsproducten worden aangeboden. HappySoaps start na Zweden op de Deense cosmetica markt. De recente crowdfundig waarbij er in recordtempo 1 miljoen euro werd ‘opgehaald’ maakt deze stap mogelijk.

Er wordt in Denemarken gestart met meer dan 75 (van de 160!) verschillende producten verspreid over veertien van de in totaal twintig categorieën. Hiermee  is HappySoaps in één klap het grootste 100% plasticvrije verzorgingsmerk in Denemarken.

Stap naar Denemarken

Marco Koers, mede oprichter van HappySoaps: ‘De stap naar Denemarken is gelijk aan die van Zweden. We zien dat de Denen bewust bezig zijn met afvalscheiding. Maar we zien ook dat er op het gebied van verzorgingsproducten eigenlijk geen plasticvrij alternatief is. Wij willen in dat gat springen. Want net als in Nederland denken wij dat ook de Denen zullen overstappen op bijvoorbeeld plasticvrij Shampoo Bars, Conditioner Bars, Gezichtsreiniger Bars en Body Wash Bars.’

Vorig bericht Doorbraak voor de collectieve woningbouw
Volgend artikel John Goessens wordt bestuurder van entrea lindenhout

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijGelderland