Awards

Inschrijving voor de Koning Willem I Prijs 2024 nog mogelijk

Oud-winnaars doen oproep aan ondernemend Nederland

Schrijf je nu in voor de Koning Willem I Prijs 2024

Oud-winnaar van de Koning Willem I Prijs NXP te midden van Hare Majesteit Koningin Máxima en Klaas Knot (DNB) tijdens de uitreiking van de Prijzen in 2022.

“Het heeft ons als bedrijf zoveel gebracht”, zeggen oud-winnaars van de Koning Willem I Prijzen, de meest prestigieuze ondernemingsprijs van Nederland. Op woensdag 20 september organiseren ze een diner in het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) in Amsterdam, erevoorzitter Koningin Máxima is aanwezig.

De avond met als thema ‘De toekomst van Ondernemerschap’ markeert de start van de 2024-editie van de Koning Willem I Prijzen. De jury van de ondernemings-battle bestaat uit tal van prominenten. Hare Majesteit Koningin Máxima is erevoorzitter en President van de Nederlandsche Bank, Klaas Knot, bestuursvoorzitter.

“De Koning Willem I Prijzen 2024 zijn de Oscars van het Nederlandse bedrijfsleven”, Romy Blankenspoor, directeur van de Koning Willem I Stichting. “De drie prijzen erkennen organisaties die uitblinken in durf, daadkracht, doorzettingsvermogen, duurzaamheid, innovatie, diversiteit en inclusie.” Er zijn drie prijzen: voor het beste Grootbedrijf (meer dan 250 medewerkers), Midden- en Kleinbedrijf (tot 250 medewerkers) en de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap.

Inschrijven kan tot en met 17 december 2023

Nederlandse ondernemingen kunnen zich tot en met 17 december opgeven via www.KW1prijs.nl. Hierna zullen de regionale selectiecommissies en de plaquette-jury per categorie 12 bedrijven nomineren, die in een live pitch mogen motiveren waarom hun organisatie een Koning Willem I Prijs verdient. De vakjury selecteert vervolgens per categorie drie finalisten en het Bestuur van de Stichting kiest uiteindelijk de winnaars. De prijzen worden in mei 2024 uitgereikt door erevoorzitter Koningin Máxima en voorzitter Klaas Knot.

Vorig bericht Wegwerkzaamheden N792 Vaassen - Twello
Volgend artikel Gebrek aan kennis over Garanties van Oorsprong (GvO's) remt duurzame energiegroei

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijGelderland