Award

OrangeTalent wint European Search Award

Het digitale bureau met vestigingen in Ermelo wint in Barcelona

OrangeTalent European Search Award

Ermelo,
OrangeTalent wint met de case voor De Barbecue & Buffetten Boer de European Search Award in Barcelona. Het evenement werd gehouden op 26 mei in het exclusieve Casa Llotja de Mar.

Innovatief

De jury roemde OrangeTalent “We vinden dat OrangeTalent een groot resultaat heeft neergezet door innovatief en creatief te zijn. We waarderen de unieke oplossing om duplicated content te voorkomen met dynamische landingspagina’s. De case laat volgens ons precies zien hoe engineers en marketeers, door goed samen te werken, grote resultaten kunnen behalen.”

Zichtbaarheid

Voor De Barbecue en Buffetten Boer werkte engineers en marketeers aan een slimme toepassing om de lokale zichtbaarheid van het merk te verhogen tegen 95% lagere kosten t.o.v. een traditionele aanpak. Het organische verkeer is met 48% toegenomen waarbij er met 350 pagina’s een nummer één positie is bereikt. De groei in omzet zorgt ervoor dat de ambitie van de opdrachtgever, om marktleider in Nederland te worden, binnen handbereik is gekomen.

Niels Callenbach eigenaar van OrangeTalent: “de samenwerking met De Barbecue & Buffetten Boer en OrangeTalent bestaat al sinds 2013 en is zeer transparant. Dit zorgt ervoor dat wij onze opdrachtgever door en door kennen en echt onderdeel zijn van de business. Onze kracht is dat, door designers, engineers en marketeers samen te laten werken, wij tot écht slimme oplossingen komen. Hierdoor ontstaan prachtige kansen. OrangeTalent wint European Search Award. Het is geweldig om te zien dat de jury dit ook vindt en bevestigt met een European Search Award.”

Internationale waardering

Dick Kevelam, eigenaar van De Barbecue & Buffettenboer vertelt: “We leveren onze barbecues en buffetten in vrijwel heel Nederland. OrangeTalent kwam proactief met het idee om hier met een schaalbare manier op in te spelen. Dankzij de creatieve en innovatieve oplossing zijn we vindbaar in zoekmachines voor iedereen die een barbecue of buffet thuis of op locatie wil laten bezorgen. Onze doelgroep zoekt steeds meer lokaal en we spelen hier nu perfect op in. Het is mooi om te zien dat deze schaalbare oplossing ook internationaal gewaardeerd wordt.”

Vorig bericht VBI Consolis met beste koffiecorner van Wageningen
Volgend artikel Transportial sluit zich aan bij Ecobal

Nu op WijGelderland