Horeca

Starbucks® opent nieuwe locatie in Arnhem

Nieuwe vestiging gelegen aan de Jansstraat

Starbucks® nieuwe locatie Arnhem

Arnhem,
Vandaag om 11.00 opent Starbucks® een nieuwe locatie in Arnhem. De nieuwe vestiging van deze koffieketen wordt de uitvalsbasis voor inwoners en bezoekers van deze Gelderse stad, die tijdens een dagje uit willen genieten van koffie. De nieuwe vestiging is gelegen aan de Jansstraat en zal op de dag van de opening haar bezoekers feestelijk ontvangen. Voor de eerste 100 bezoekers ligt er vandaag een speciale goodiebag klaar.

Een tweede huiskamer

Deze nieuwe vestiging biedt niet alleen een uitvalsbasis voor funshoppers die tijdens een dagje winkelen toe zijn aan een pauze, maar ook voor wie op zoek is naar een plek om in alle rust een boek te lezen, werkmails te beantwoorden of voor te bereiden op een belangrijk tentamen, compleet met een WiFi verbinding en voldoende stopcontacten.

Bereikbaarheid en openingstijden

De nieuwe Starbucks® is te vinden aan de Jansstraat 18, middenin het centrum van Arnhem. Vandaag zal de eerste koffie om 11:00 uur geserveerd worden, maar daarna kunnen gasten maandag tot en met zondag vanaf 08:00 terecht voor een kop koffie. Van maandag t/m woensdag en op zondag zijn de openingstijden van 08:00 tot 17:00, op donderdag, vrijdag en zaterdag is de Starbucks® geopend van 08:00 tot 21:00.

Vorig bericht Zeumeren Watersport meest favoriete terras Gelderland
Volgend artikel DSV experimenteert met aangepaste werktijden

Nu op WijGelderland