Horeca

Zeumeren Watersport meest favoriete terras Gelderland

Regiowinnaar van landelijke terrasverkiezing en maakt kans op nationale titel

Zeumeren Watersport terras Gelderland

Voorthuizen,
Het terras van Zeumeren Watersport in Voorthuizen is uitgeroepen tot het meest favoriete terras van Gelderland. De horecazaak doet mee aan de landelijke verkiezing ‘Hét Lipton Terras van 2022’ en wist de meeste stemmen te vergaren van de 1.430 deelnemende horecazaken binnen de provincie. Het watersportcentrum wint daarmee niet alleen 10.000 euro investeringsbudget, maar maakt tevens kans op de nationale titel en het winnen van 100.000 euro bij het behalen van de eerste plaats. Zeumeren Watersport is nu ruim een jaar gevestigd in Voorthuizen en is in handen van Arjen Kraan en Henri Ector.

Verraste winnaar

Het watersportcentrum is pas ruim een jaar een geliefde plek onder de lokale bevolking en toeristen, en dus kwam het winnen van deze titel en het mooie investeringsbedrag als een verrassing voor Arjen Kraan en Henri Ector: ”We zijn onwijs trots dat we hebben gewonnen in onze provincie. We hebben een hele hechte community bij ons watersportcentrum. Iedereen, personeel maar ook vaste gasten, hebben vol passie en enthousiasme mensen weten te overtuigen om een stem uit te brengen. Zelfs de moeder van de buurvrouw werd gevraagd om te stemmen. De geldprijs gaan we investeren in de waterskibaan, denk aan nieuwe obstakels voor wakeboarders, maar ook in nieuw terrasmeubilair. Die belofte hebben we een groep seizoenkaarthouders gedaan. Iedere euro die we winnen, investeren we direct in de zaak. Dat we nu het beste terras van Gelderland zijn, geeft extra motivatie om toe te werken naar de nationale titel.”

Horecazaken enthousiast prijzengeld

Zeumeren Watersport maakt, naast het winnen van de regionale prijs, tevens kans op de nationale titel. Dat horecazaken interesse hebben in het investeringsbedrag, blijkt uit de cijfers: landelijk meldden 11.547 zaken zich aan om kans te maken op een van de geldbedragen, met 100.000 euro als ultieme hoofdprijs bij het behalen van de eerste plaats. In totaal heeft de verkiezing tot en met 1 juli reeds 61.900 stemmen van consumenten binnengehaald.

De terrasverkiezing van Lipton loopt nog tot en met 1 september, waarna op uiterlijk 1 oktober de landelijke top drie bekend wordt gemaakt.

Vorig bericht Van Geleuken Infra en de Biggelaar Groep slaan handen ineen
Volgend artikel Starbucks® opent nieuwe locatie in Arnhem

Nu op WijGelderland